Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Ποδηλατοδρομία στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Δεκάδες ποδηλάτες γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Ποδηλάτες όλων των ηλικιών φόρεσαν τα κράνη τους, εξοπλίστηκαν με καλή διάθεση και συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Δημοκρατίας για να πάρουν μέρος σε ποδηλατοδρομία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Οι λάτρεις του ποδηλάτου τίμησαν με αυτό τον τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, την Κυριακή 3 Ιουνίου, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ηχηρό μήνυμα.

Την ποδηλατοδρομία διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου και το VELOCITY BIKES.

Οι ποδηλάτες ακολούθησαν μια διαδρομή 6 χιλιομέτρων, κατά μήκος των οδών Παπαστράτου, Δημοτσελίου, Σουλίου, Δαγκλή, Μακρή, Χαρ. Τρικούπη, Πυλλήνης, Πανεπιστημίου, Εργ. Αγ. Ιω. Ρηγανά, Σκόπα, Καλύβα, Γοργοποτάμου, Παναγοπούλου, Θεοτοκοπούλου, Αγ. Χριστοφόρου, Υψηλάντη, Ι. Σταίκου και τερμάτισαν στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Την εκκίνηση έδωσε από την κεντρική πλατεία ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου o οποίος σημείωσε ότι «το ποδήλατο συνδυάζει άθληση και ψυχαγωγία αλλά ταυτόχρονα είναι ένα σύγχρονο μέσο βιώσιμη αστικής κινητικότητας. Το Αγρίνιο στηρίζει την παγκόσμια προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου μέσω του αθλητισμού και της χρήσης ποδηλάτου».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: