Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Περιοδειών συνέχεια για την Σταρακά (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Επίσκεψη σε χωριά του Παναιτωλικού και περιοδεία στο κέντρο του Αγρινίου

Στους ορεινούς όγκους του Δήμου Αγρινίου περιόδευσε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 η υποψήφια Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά μαζί με τους Υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς».

Επισκέφτηκε διαδοχικά τις κοινότητες Αγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Κερασέα, Καστανούλα, Σιτόμενα, Σκουτερά και παρουσίασε στους κατοίκους τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού της

«Όποια δημοτική ενότητα κι αν επισκεφτήκαμε, το κοινό παράπονο των κατοίκων ήταν η εγκατάλειψη από την σημερινή δημοτική αρχή και η έλλειψη σχεδιασμού και έργων στα χωριά. Δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα έργο στα χωριά μας ο απερχόμενος Δήμαρχος», επεσήμανε η Χριστίνα Σταρακά, προσθέτοντας πως «η επόμενη μέρα στον Δήμο Αγρινίου περιλαμβάνει όλους τους πολίτες ισότιμα».

Στους πολίτες διανεμήθηκε έντυπο υλικό με τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς».

Σταρακά: «Νοιαζόμαστε για τις γειτονιές και έχουμε λύσεις»

Στο κέντρο του Αγρινίου και συγκεκριμένα στα Καραπανέικα και την ευρύτερη περιοχή περιόδευσε την Τετάρτη 15 Μαΐου η κα. Σταρακά. Συνομίλησε τόσο με πολίτες όσο και με επιχειρηματίες της περιοχής, ενώ διάλογο με τους πολίτες έκαναν και υποψήφιοι του Συνδυασμού της.

«Οι πολίτες θέλουν λύσεις στην καθημερινότητά τους αλλά, κυρίως, θέλουν ανθρώπους να νοιάζονται. Όχι να τους βλέπουν σαν εκλογική πελατεία μια φορά κάθε πέντε χρόνια. Εμείς νοιαζόμαστε και δεσμευόμαστε ότι την επομένη των εκλογών θα είμαστε καθημερινά κοντά τους για να τους ακούμε και να βρίσκουμε τρόπους να καλυτερεύουμε την ζωή τους», δήλωσε μεταξύ άλλων η υποψήφια Δήμαρχος.

Στους εργαζομένους ΟΤΑ

Η κα. Σταρακά επισκέφτηκε και τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας, την Τετάρτη 15 Μαΐου. Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε η διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών, οι κτιριακές εγκαταστάσεις, η πρόσληψη προσωπικού και ο οργανισμός εσωτερικής υπηρεσίας.

Η υποψήφια Δήμαρχος παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» για την διοικητική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου και τόνισε: «Ο Δήμος έχει έμπειρο και ικανό προσωπικό, το οποίο η αυριανή δημοτική αρχή θα αξιοποιήσει βασιζόμενη στις αρχές της ισότητας, της ισονομίας και της εργασιακής ειρήνης. Θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας με τους εργαζόμενους συμμάχους και συνεργάτες, για έναν Δήμο λειτουργικό, σύγχρονο και αποτελεσματικό, υπηρέτη των κατοίκων του και των αναγκών τους. Χρειάζεται ένα νέο μοντέλο οργάνωσης του Δήμου και μια νέα φιλοσοφία διοίκησης και οικονομικής διαχείρισης».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: