Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Παρουσιάστηκε στο Ζάππειο το βιβλίο “Μετέωρα Μυστικά” της Ιουλίας Ιωάννου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ Βιβλίου

Στο Ζάππειο παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο της Ιουλίας Ιωάννου “Μετέωρα Μυστικά”, σε μία εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν φίλοι, συνεργάτες και αναγνώστες της συγγραφέως απ’ την Αθήνα και την περιφέρεια.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο. Για την συγγραφέα και το βιβλίο μίλησε η βιβλιοκριτικός Εύα Νάτση, ενώ αποσπάσματα διάβασε ο ηθοποιός Δημήτρης Γρηγοριάδης. Στη συνέχεια, η συγγραφέας υποδέχτηκε τους φίλους της στο περίπτερο των εκδόσεων Ωκεανίδα, όπου συζήτησε μαζί τους και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

“Ήταν μια πολύ όμορφη παρουσίαση, χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα την κ. Ιουλια Ιωάννου από κοντά γιατί έχω διαβάσει βιβλίο της, έχω ακούσει την εκπομπή της πολλές φορές και ήθελα να την γνωρίσω, είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Το εξώφυλλο του βιβλίου είναι καταπληκτικό και ο σελιδοδείκτης του υπέροχος!” ανέφερε μια αναγνώστρια.

Η παρουσίαση του βιβλίου “Μετέωρα Μυστικά” στο Αγρίνιο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Η υπόθεση

Φθινόπωρο του 1986 στη σκιά των Μετεώρων ζει µε την οικογένειά της η δεκαεπτάχρονη Αιμιλία. Όταν ο έρωτας σημαδέψει την καρδιά της, η παιδική αθωότητα θα χαθεί για πάντα.

Ο Μάγνος φτάνει στα Μετέωρα για αναρρίχηση. Θα κατακτήσει τις πιο απόκρημνες και δύσκολες πλαγιές τους και μαζί τους την καρδιά της Αιμιλίας. Οι δυο νέοι χαράζουν το όνειρό τους στη σπηλιά των βράχων. Συντονίζονται οι χτύποι στις καρδιές τους ακολουθώντας εκείνους του παλιού ρολογιού τσέπης, που έρχεται από το παρελθόν για να καθορίσει το μέλλον. Σύντομα όμως θα διαπιστώσουν ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές. Το ρολόι σημαδεύει τον χρόνο κι ένας κλέφτης, ο κλέφτης του ρολογιού, πληρώνει την πράξη του αυτή µε τη ζωή του. Μαζί του εκτίουν τη δική τους ποινή ένοχοι και αθώοι. Ώσπου φτάνει η ώρα του τελικού διλήμματος…

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: