Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Παπαναστασίου: «Περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Πολιτείας»

Κοινοποίηση

Δήλωση Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σε δήλωσή του το πρωί της Τρίτης (5/12) τονίζει ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για αποκατάσταση των ζημιών, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος περιμένει την άμεση αντίδραση της Πολιτείας.

Αναλυτικά:

«Καθημερινά καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επανέλθουν οι κάτοικοι στην κανονικότητα της καθημερινής ζωής. Ο μηχανισμός του Δήμου Αγρινίου, όπως παραδέχθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, ανταποκρίθηκε άμεσα στην κρισιμότητα της κατάστασης.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν και έσπευσαν να βοηθήσουν στις πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι τα τεχνικά κλιμάκια συνεχίζουν την καταγραφή των ζημιών στις πληγείσες περιοχές και είναι στο στάδιο της ολοκλήρωσης η καταγραφή των οικοσκευών. Η Τεχνική Υπηρεσία συντάσσει πυρετωδώς δελτία που αφορούν στην πλήρη αποκατάσταση των υποδομών.

Στην ευρεία σύσκεψη των φορέων είχα την ευκαιρία να επαναδιατυπώσω το αίτημα για χορήγηση έκτακτου βοηθήματος με νομοθετική ρύθμιση. Υπήρξε δέσμευση του κ. Σκουρλέτη για εκταμίευση οικονομικής βοήθειας. Περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Πολιτείας».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: