Πάνω από 2.000 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ

Αναλυτικά οι προκηρύξεις

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού -ΑΣΕΠ- έχει σε εξέλιξη τέσσερις προκηρύξεις που αναμένεται να στελεχώσουν άμεσα τον ευρύτερο δημόσιο τομέα με 2.419 νέους δημόσιους υπαλλήλους. Σύμφωνα με το Έθνος, το ΑΣΕΠ έχει ήδη εκδώσει δύο προκηρύξεις για το Εθνικό Τυπογραφείο, την Τράπεζα της Ελλάδος, το Υπουργείο Τουρισμού και το Ελληνικό Κτηματολόγιο, ενώ από μέρα σε μέρα αναμένεται και η έκδοση της προκήρυξης για 1.468 θέσεις στους Δήμους και την Τοπική Αυτοδιοίκηση όλης της χώρας. Τέλος, αναμένεται στην αρχή του νέου έτους και η μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 822 μόνιμες προσλήψεις διοικητικών υπαλλήλων στην ΑΑΔΕ.

Αναλυτικά:

11Κ/2021

Η προκήρυξη 11Κ/2021 αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 50 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο και στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η προκήρυξη βρίσκεται σε εξέλιξη και δέχεται αιτήσεις μέχρι και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:00.

12Κ/2021

Η προκήρυξη 12Κ/2021 αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 101 θέσεων μόνιμου προσωπικού στο Υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο. Η προκήρυξη θα ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις από την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022.

13Κ/2021

Το ΑΣΕΠ έχει αποστείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση, την πολυαναμενόμενη προκήρυξη 13K/2021 για περίπου 1.500 προσλήψεις στους Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλης της χώρας. Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.468 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».

Γραπτός διαγωνισμός για την ΑΑΔΕ

Στον «δρόμο» για δημοσίευση είναι και η νέα προκήρυξη που θ’ αφορά γραπτό διαγωνισμό για 822 θέσεις στην ΑΑΔΕ (ελεγκτών, στατιστικών κλπ). Πρόκειται για διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξαχθεί με το υφιστάμενο σύστημα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος