Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Πανέμορφη βραδιά στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου με τη Μελίνα Κανά (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Γέμισε από κόσμο το Αρχαίο Θέατρο για τη συναυλία υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου

Πλημμύρισε από κόσμο το Αρχαίο θέατρο της Στράτου για τη συναυλία της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μελίνας Κανά, το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018. Η εκδήλωση του Δήμου Αγρινίου, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Συνοδοιπόροι της Μελίνα Κανά ήταν ο Πάνος Παπαϊωάννου, ο συνθέτης και κιθαρίστας Χρυσόστομος Καραντωνίου και μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, ευχαρίστησε τα στελέχη της Εφορείας Αρχαιοτήτων για τη συνεργασία και τόνισε ότι μπαίνει στην τελική ευθεία η ανακατασκευή του αρχαίου θεάτρου της Στράτου με την ολοκλήρωση της μελέτης.

Στην σημασία της εκδήλωση αναφέρθηκε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, ενώ η κ. Ολυμπία Βικάτου, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος σημείωσε την άριστη συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου.

Η συναυλία ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού της διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων στους 132 σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας, της αυγουστιάτικης πανσελήνου.

Αξιοσημείωτο ότι το κοινό είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο μια ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: