Παναιτωλικός: Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο Βαρόνε

Δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Ιταλός χαφ

Δεν είναι μόνο η βαριά ήττα από τον Άρη που έφερε προβληματισμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στον Παναιτωλικό. Η είδηση του τραυματισμού του Ιβάν Βαρόνε, ενός εκ των κορυφαίων φέτος του Τίτορμου, προβληματίζει περαιτέρω τον Αγρινιώτικο Σύλλογο, καθώς ο Ιταλός χαφ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και δεν προβλέπεται να ξαναπαίξει μέσα στη σεζόν. Οι αρχικοί φόβοι για τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης επιβεβαιώθηκαν με τις εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι δεν απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό.

Ο 29χρονος μέσος, που τραυματίστηκε στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης του «Κλεάνθης Βικελίδης» και αποχώρησε με κλάματα από τον αγωνιστικό χώρο, θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση.

Ο Ιταλός, μάλιστα, έκανε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου γράφει:

«Δεν ξέρω από που ν’ αρχίσω να μιλάω γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μου, που πρόκειται να ξεκινήσει, ένα κεφάλαιο που δεν ήθελα ποτέ να έχω ξεκινήσει, αλλά δυστυχώς ήρθε σαν αστραπή σε γαλήνιο ουρανό… Είχα τόσα βάσανα στη ζωή, βάσανα σχετικά με το ποδόσφαιρο και βάσανα που σχετίζονται με την προσωπική ζωή, ποτέ δεν πίστευα ότι θα παραιτηθώ, ακόμα κι όταν αυτό που έβλεπα μπροστά στα μάτια μου ήταν το απόλυτο σκοτάδι και θα το κάνω γι’ άλλη μια φορά.

Παρά το γεγονός ότι ήρθα πρόσφατα στην Ελλάδα, προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να γίνω γνωστός για το ποιος είμαι, προσπάθησα να κάνω την«πείνα» μου να φανεί, ακόμα και πριν την αποφασιστικότητα και το πάθος μου για το ποδόσφαιρο… Ακριβώς όταν οι οπαδοί άρχισαν να με γνωρίζουν και να με “εκτιμούν” γι’ αυτό που έκανα στο γήπεδο, θα πρέπει να σταματήσω για ένα χρονικό διάστημα. Περιττό να παραδεχτώ ότι αυτό που νιώθω τώρα είναι απλά συναισθήματα που συνήθως δε μου ανήκουν, αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι αυτή είναι η πρώτη και τελευταία φορά που με βλέπετε με το κεφάλι κάτω.

Έμαθα με τα χρόνια ότι μπορείς να πέσεις, αλλά ότι πάντα χρειάζεται να βρίσκεις τη δύναμη να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις, πάντα πρέπει να βρίσκεις κάτι για το οποίο αξίζει να παλέψεις, αλλιώς τι θα είχε η ζωή του καθενός μας… Ποτέ δεν μου έκαναν δώρο τίποτα, πάντα ήμουν αυτός που έβαζε στόχους και τους πετυχαίνει με μικρά βήματα, παρά τα πολλά εμπόδια που συχνά μου “έφραζαν” τον δρόμο…

Αυτούς τους στόχους για ένα διάστημα που ελπίζω να είναι όσο πιο σύντομος γίνεται, θα πρέπει να τους παραμερίσω, αλλά θα με ωθήσει και πάλι να πραγματοποιήσω αυτό που πάντα έβαζα στον εαυτό μου στη ζωή και πάνω από όλα αυτό που σου υποσχέθηκα, άγγελέ μου.

Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς του Παναιτωλικού. Τα μηνύματά σας, οι εκατοντάδες λέξεις παρηγοριάς σας, γέμισαν την καρδιά μου κι ελάφρυναν αυτό το τεράστιο “βάρος” και “ενοχή”, που πρέπει να σας εγκαταλείψω…. Αλλά θα επιστρέψω· θα επιστρέψουμε να τσακωθούμε και να συγκινηθούμε μαζί. Τώρα το μόνο που μου μένει είναι να υποστηρίζω τους φίλους μου και να τους υποστηρίζω ακόμα κι αν όχι σωματικά.

Καλή αντάμωση!» Il Puma

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος