Παναιτωλικός: Με ένα εισιτήριο, είσοδος σε δύο αγώνες – 30 και 50 ευρώ οι τιμές με Παναθηναϊκό

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με το «τριφύλλι» – Αναλυτικά τι ισχύει

Τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός, που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30. Εισιτήριο μπορούν ν’ αγοράσουν μόνο όσοι έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ https://tickets.panetolikos.gr/ και αγόρασαν εισιτήρια σε τουλάχιστον τρεις (3) αγώνες αθροιστικά την προηγούμενη (2022-2023) και την τρέχουσα σεζόν, όπως αυτό πιστοποιείται απ’ το αρχείο του συστήματος.

Η ΠΑΕ τονίζει ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ενώ δεν θα διατεθούν επίσης γυναικεία και παιδικά εισιτήρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου:

  • Μεγάλη κερκίδα – Θύρες 1 και 2: 50 ευρώ
  • Πέταλο – Θύρες 6 και 7: 30 ευρώ

Υπογραμμίζεται, ότι όσοι αγοράσουν εισιτήριο δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σ’ έναν (1) από τους επόμενους εντός έδρας αγώνες με ΟΦΗ (6η αγωνιστική) ή Βόλο (8η αγωνιστική).

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με ηλεκτρονικές συναλλαγές θα είναι ανοικτά τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, Πέμπτη (ώρες 10.00-15.00), Παρασκευή (ώρες 10.00-15.00) και το Σάββατο τα εκδοτήρια (ώρες 12.00-20.30) για τη διευκόλυνσή τους από το προσωπικό της ΠΑΕ, τόσο για την αγορά απλών εισιτηρίων όσο και εισιτηρίων διαρκείας.

Για την είσοδο στο γήπεδο, πέραν του εισιτηρίου, οι φίλαθλοι απαιτείται να φέρουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κ.α.). Για την αποφυγή καθυστερήσεων και πιθανής ταλαιπωρίας λόγω των προβλεπόμενων ελέγχων ταυτοποίησης από την Ελληνική Αστυνομία, παρακαλούνται οι φίλαθλοι για έγκαιρη προσέλευση.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ υπενθυμίζει ότι «το διαρκείας συμφέρει» και συνεχίζει: «Το Εισιτήριο Διαρκείας εξασφαλίζει την παρουσία σε όλους τους αγώνες και ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Με τιμή 200 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα το κόστος ανά αγώνα (17 στη σεζόν) είναι 12 ευρώ! Με τιμή 110 ευρώ στο πέταλο το κόστος ανά αγώνα είναι 6,5 ευρώ! Η αγορά Εισιτηρίου Διαρκείας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά από το https://tickets.panetolikos.gr/

Η ΠΑΕ σημειώνει επίσης ότι, λόγω των έργων που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα στο γήπεδο, όλες οι Θύρες (3, 4, 4Α και 5) της Μικρής κερκίδας θα είναι κλειστές σε όλη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος