Ο Παπαναστασίου υποδέχτηκε τους αθλητές του Θησέα, που πρωταγωνίστησαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kickboxing

4 μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του Συλλόγου, 1 χρυσό και 3 χάλκινα

Τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΣ Θησέα Αιτωλοακαρνανίας, που πρωταγωνίστησαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kickboxing WAKO με την εθνική ομάδα, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου. Ο Θησέας κατάφερε με 8 αθλητές και προπονητή το Νίκο Κακαρέλη να κατακτήσει 4 μετάλλια, 1 χρυσό και 3 χάλκινα, και να σηκώσει την Ελληνική σημαία στην κορυφή μέσα στην Τουρκία.

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναστασία Βλάχου – Τριανταφυλλάκη, με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο. Τα άλλα δύο χάλκινα κατέκτησαν οι αθλήτριες Αρσινόη Αθανασίου και Κατερίνα Τσακανίκα. Στην 5η θέση διακρίθηκαν η Μαρίλια Ψαρουδακη, ο Γιάννης Αθανασίου, ο Βαλεντίνος Τσακανίκας και ο Ηλίας Παπαδέας.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Στις αθλήτριες και τους αθλητές μας που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και βρέθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης. Ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας και ο προπονητής της εθνικής ομάδας Νίκος Κακαρέλης κατάφεραν και πάλι να γεμίσουν υπερηφάνεια τους Αγρινιώτες», δήλωσε ο κ. Παπαναστασίου.

Ο κ. Κακαρέλης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη για τη συνεργασία: «Δουλεύουμε εντατικά και με συνέπεια έχοντας ως στόχο να δημιουργήσουμε αθλητικό μέλλον για το Αγρίνιο» σχολίασε.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος