ΓΑΣ Αγρινίου: Ο Νίκος Σταμούλης Πρωταθλητής Ελλάδας νέων ανδρών – 2ος στους άνδρες ο Κώστας Σταμούλης

Νέες και σπουδαίες διακρίσεις για τους αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου

Σπουδαίες διακρίσεις πέτυχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. Ανδρών-Γυναικών και Νέων Ανδρών-Γυναικών οι αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου Κώστας και Νίκος Σταμούλης. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Αίγιο το Σάββατο 22 Απριλίου, με τη συμμετοχή των καλύτερων δρομέων αντοχής. Οι δύο αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις, κυρίως δε με το αγωνιστικό τους σθένος και την αποφασιστικότητα.

Ο Νίκος Σταμούλης, παρά τον δυνατό αέρα που επικρατούσε κατά την διάρκεια του αγώνα, βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ κατά 23 δευτερόλεπτα κάνοντας νέα επίδοση 30 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο. Κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των Νέων Ανδρών και την 3η στους Άνδρες.

Ο Κώστας Σταμούλης κατέλαβε την 2η θέση ανεβαίνοντας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο των νικητών, πετυχαίνοντας γι’ άλλη μια φορά επίδοση κάτω απ’ τα 30 λεπτά!

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος του Αγρινίου γράφει: «Συγχαίρουμε τους αθλητές για τις διακρίσεις τους, οι οποίες είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που καθημερινά κάνουν μαζί με τον προπονητή τους Μπάμπη Ποσονίδη. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στους επόμενους στόχους τους».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος