Ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Πορτοκαλιού στα Καλύβια (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη συμμετοχή στο τριήμερο Φεστιβάλ

Με τη συμμετοχή παραγωγών, Συλλόγων της περιοχής και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε το «2ο Φεστιβάλ Πορτοκαλιού» στα Καλύβια, που πραγματοποιήθηκε απ’ τον Δήμο Αγρινίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Κοινότητα Καλυβίων. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου Φεστιβάλ (18-20 Νοεμβρίου) έγιναν δράσεις στους πορτοκαλεώνες από μαθητές, παρουσιάστηκε η έκθεση της Χρυσούλας Φούκα με τίτλο «…διάθεση», η έκθεση φωτογραφίας «Πορτοκάλι …μια παράδοση 300 χρόνων», συζήτηση με θέμα την προσφορά των εσπεριδοειδών στη ζωή και την οικονομία.

Την Κυριακή (20/11) ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων, η Χορευτική Ομάδα και η Χορωδία Καλυβίων «Άγιος Νικόλαος», η θεατρική ομάδα AnAr παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα, ενώ παρουσιάστηκαν εδέσματα με βάση το πορτοκάλι από την κα. Εύα Δρακοπούλου και Συλλόγους γυναικών.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Κοινότητας Δημήτρη Αναστασίου και όλους όσοι εργάστηκαν για την διοργάνωση: «Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στο μοναδικό σε γεύση και ποιότητα πορτοκάλι της περιοχής μας. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η ανάδειξη των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων είναι προτεραιότητα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους εσάς που συνεργαστήκατε για να προβάλλετε την σπουδαία παραγωγή σας».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες