Ολοκληρώθηκε η συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου Παλαίρου (ΦΩΤΟ)

Τι εργασίες έγιναν – Ο προγραμματισμός για τον Σεπτέμβριο

Τη συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου στην Πάλαιρο ολοκλήρωσαν τα συνεργεία του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Έγιναν εργασίες συμπλήρωσης του χλοοτάπητα με 8 τόνους ρινίσματα καουτσούκ, συγκόλληση σημείων που παρουσιάζουν αποκόλληση, «χτένισμα» με ειδικό μηχάνημα για ομοιόμορφη κατανομή του σε όλο το γήπεδο, στρώσιμο κόκκων καουτσούκ (0,5-2,5 mm), ανασήκωση της ίνας του τάπητα και καθαρισμός του γηπέδου από ξένα σώματα.

Τον Σεπτέμβριο έχει προγραμματιστεί να γίνει διαμόρφωση – συντήρηση των αποδυτηρίων με τοποθέτηση νέου τάπητα και διαμόρφωση χώρου για ντουζιέρες – τουαλέτας στα αποδυτήρια. Επίσης θ’ αντικατασταθούν όλα τα σπασμένα τζάμια και θα γίνουν εργασίες χρωματισμού των αποδυτηρίων. Θα τοποθετηθεί επίσης ξεχωριστό κουβούκλιο για τους διαιτητές και τους παρατηρητές του αγώνα, δίπλα στα αποδυτήρια.

Σημειώνεται ότι το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, αν και μέχρι τότε θα χρησιμοποιείται κανονικά απ’ τα ποδοσφαιρικά τμήματα του Α.Ο. Παλαίρου. Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου θα οριστεί ώρα κοινού και η είσοδος θα γίνεται βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου της ΓΓ Αθλητισμού για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος