Ολοκληρώνεται ένας ακόμη κύκλος διανομής προϊόντων από το ΤΕΒΑ

Ολοκληρώνονται έως την Πέμπτη οι διανομές

Έως την Πέμπτη 13 Ιουλίου θα ολοκληρωθούν στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, οι διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Την Δευτέρα (3/7) πραγματοποιήθηκαν διανομές στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ στους Δήμους Αγρινίου και Θέρμου.

Έως το τέλος της εβδομάδας θα συνεχιστούν στους Δήμους Αμφιλοχίας και Ξηρομέρου, καθώς και στην Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί περιλαμβάνοντας τους Δήμους Ακτίου – Βόνιτσας, Μεσολογγίου, Ναυπακτίας, το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου και την Ι.Μ. Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου.

Στην διανομή που έγινε στον Δήμο Αγρίνιου, παραβρέθηκε τις πρωινές ώρες η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, η οποία σημείωσε: «Ολοκληρώνεται με επιτυχία ένας ακόμη κύκλος διανομής προϊόντων από το ΤΕΒΑ. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζει να δηλώνει την έμπρακτη υποστήριξή της στους συνανθρώπους μας και ειδικότερα στις οικονομικά ευάλωτες ομάδες πληθυσμού. Η αύξηση των αναγκών επιβάλλει ετοιμότητα των αρμοδίων υπηρεσιών μας αλλά και διαρκή συνεργασία με τους φορείς. Με τον τρόπο αυτό, στηρίζονται χιλιάδες συνάνθρωποί μας με δωρεάν διανομή τροφίμων και σειράς ειδών παντοπωλείου, με σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή ανακούφισή τους».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες