Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Οκτώ νέες συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

Κοινοποίηση

Οκτώ ακόμη οδηγοί χωρίς δίπλωμα

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, αφού συνελήφθησαν την Τρίτη 29 Οκτωβρίου οκτώ ακόμη άτομα σε Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Αιτωλικό. Αστυνομικοί της Τροχαίας Μεσολογγίου και Ναυπακτίας, της ΟΕΠΤΑ της Τροχαίας Μεσολογγίου και της ΟΠΚΕ του Τ.Α. Μεσολογγίου, συνέλαβαν οκτώ άτομα, ηλικίας 24 έως 61 ετών, διότι οδηγούσαν τα οχήματά τους στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης συνελήφθη το βράδυ της ίδιας μέρας ένας 51χρονος, στο 64ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου.

Είχε μαζί του μεταλλική ράβδο και πτυσσόμενο μαχαίρι

Για παράβαση του νόμου για τα όπλα συνελήφθη ένας 25χρονος το βράδυ της Τρίτης (29/10) στην Επαρχιακή Οδό Μεσολογγίου – Αλυκών, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: