Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Αντιδράσεις για τη μετακίνηση νοσηλευτριών στο Αγρίνιο

Κοινοποίηση

«Δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η τακτική της αφαίμαξης του προσωπικού προς το ΜΕΓΑΛΟ αδερφό Νοσοκομείο του Αγρινίου» λένε οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Στην απόφαση για μετακίνηση δύο νοσηλευτριών απ’ το Νοσοκομείο Μεσολογγίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου αντιδράει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγιου. «Δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η τακτική της αφαίμαξης του προσωπικού προς το ΜΕΓΑΛΟ αδερφό Νοσοκομείο του Αγρινίου» λένε οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και απαιτούν την άμεση ανάκληση της απόφασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σα να μην έφτανε η μεγάλη υποστελέχωση από Ιατρικό προσωπικό σε όλες τις ειδικότητες του Νοσοκομείου μας και οι μετακινήσεις των Γυναικολόγων εδώ και πολύ καιρό στο Νοσοκομείο Αγρινίου, με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση του παραγόμενου έργου της μαιευτικής- γυναικολογικης κλινικής του Νοσοκομείου μας, έφτασε και για το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου η ωρα των “εντέλλεσθε”.

Εντελώς απροειδοποίητα και την τελευταία στιγμή ήρθε εντολή από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου για δυο νοσηλεύτριες, να καλύψουν τις ανάγκες της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου λες και δεν υπάρχουν ανάγκες και υποστελέχωση από νοσηλευτικό προσωπικό στις δικές μας κλινικές και τμήματα.

Δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η τακτική της αφαίμαξης του προσωπικού από το Νοσοκομείο μας προς το ΜΕΓΑΛΟ αδερφό Νοσοκομείο του Αγρινίου. Δε μπορεί οι εργαζόμενοί μας (Γιατροί – Νοσηλευτες – Τραυματιοφορείς) να γίνονται μπαλάκι και να βουλώνουν τρύπες.

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: