Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Νέες συλλήψεις για παραβάσεις του ΚΟΚ και για κλοπή

Κοινοποίηση

Πέντε συλλήψεις σε λίγες ώρες

Πέντε συλλήψεις έκαναν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και τα ξημερώματα της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου οι αστυνομικοί στην Αιτωλοακαρνανία. Αναλυτικά:

Δύο συλλήψεις για παράβαση του ΚΟΚ

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης (25/9) στον Αετό Αιτωλοακαρνανίας και στο Αγρίνιο, ένας 20χρονος κι ένας 18χρονος αλλοδαπός, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Συνελήφθη 33χρονος τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/9) στο Αγρίνιο, διότι οδηγούσε όχημα υπό την επήρεια μέθης. Από τον έλεγχο των εγγράφων του διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης συνελήφθη επίσης ένας 59χρονος το απόγευμα της Τετάρτης (25/9) στη Ναύπακτο, ο οποίος όμως, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, αρνήθηκε αρχικά να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης.

Σύλληψη ανηλίκου για κλοπή

Συνελήφθη 16χρονος το μεσημέρι της Τετάρτης (25/9) στο Μεσολόγγι, διότι μπήκε σε διαμέρισμα γυναίκας και αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε 25 ευρώ, πέντε τραπεζικές κάρτες, έγγραφα, προσωπικά αντικείμενα και σημειώσεις. Ο ανήλικος πραγματοποίησε με μια από τις τραπεζικές κάρτες ανέπαφες συναλλαγές σε περίπτερο, συνολικής αξίας 82 ευρώ.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: