Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Νέα φωτιστικά υψηλής τεχνολογίας στον Αγ. Ιωάννη Ρηγανά

Έγινε κατασκευή νέου υπογείου δικτύου και τοποθέτηση ιστών ύψους 5,5-6,5 μ.

Κοινοποίηση

Στην αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών στην οδό Αγ. Ιωάννη Ρηγανά προχώρησε ο Δήμος Αγρινίου. Το βράδυ της Πέμπτης (11/4) άναψαν για πρώτη φορά τα νέα φωτιστικά LED, υψηλής τεχνολογίας και χαμηλής κατανάλωσης, μετά την κατασκευή νέου υπογείου δικτύου και την τοποθέτηση ιστών ύψους 5,5-6,5μ.. Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο έργο «Επέκταση δικτύων δημοτικού φωτισμού & αποκατάσταση/ Αναβάθμιση παλαιών & κατεστραμμένων δικτύων ιστών φωτισμού».

«Τα έργα αφορούν στην ολοκλήρωση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού σε σημαντικό τμήμα του Δήμου», τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και ο αρμόδιος του τμήματος Ηλεκτροφωτισμού Θύμιος Γρίβας.

«Συνεχίζουμε το μεγάλο έργο του ηλεκτροφωτισμού με μία ακόμη σημαντική παρέμβαση στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά. Καταφέραμε και σταδιακά υλοποιούμε την μεγαλύτερη παρέμβαση που έχει γίνει στην πόλη για το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού. Συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθειά μας για να αποδίδουμε στους πολίτες σημαντικά έργα», σχολίασε επίσης ο κ. Παπαναστασίου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: