Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Νέα επιτυχία για τη Νίνα Γράψα (video)

Κοινοποίηση

nina-grapsa

Το περασμένο Σάββατο (15 Ιουνίου) διεξήχθη στο Κλειστό Στάδιο Λιμνοπούλας η βραδιά επίλεκτων «Βασιλεύς Πύρρος 1» με Κ1, ΜΜΑ και Κιck-Τhai Βοxing. Η Αγρινιώτισσα πρωταθλήτρια Νίνα Γράψα έδωσε ακόμη μια πολύ δυνατή μάχη, από την οποία βγήκε νικήτρια.

Αντίπαλός της ήταν η Γιαννιώτισσα Χαρά Δημητρούλα από τον διοργανωτή σύλλογο Α.Σ. Άτρωτος Ιωαννίνων. Οι δυο κοπέλες είχαν βρεθεί ξανά αντίπαλες ένα χρόνο πριν, πάλι μέσα στα Γιάννενα με την Νίνα Γράψα να κερδίζει με ομόφωνη απόφαση.

Ο αγώνας του Σαββάτου ήταν στο στυλ του Kick Boxing με όρους Κ1, προγραμματισμένος για πέντε γύρους των δύο λεπτών. Μετά από ένα δυνατό ματς, όπου η Νίνα είχε την κυριαρχία σε όλους τους γύρους, κρίθηκε απαραίτητο να παιχτεί ένας extra round για να δοθεί τέλος το επιθυμητό αποτέλεσμα στην Αγρινιώτισσα πρωταθλήτρια, που αν και έκτος έδρας, είχε μεγάλη μερίδα του κοινού με το μέρος της!

Προπονητής της Αγρινιώτισσας kickboxer είναι ο Γιώργος Καψιμάλης από τον Α.Σ. Ηρακλή Αγρινίου. Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων (Ε.Ο.Μ.Α.).

kammenos-1

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: