Μπάλες ποδοσφαίρου σε σχολεία έδωσε ο Παναιτωλικός (VIDEO)

Συνολικά 170 μπάλες ποδοσφαίρου Givova στα Δημοτικά Σχολεία

Συνολικά 170 μπάλες ποδοσφαίρου Givova, για τις ανάγκες άθλησης των παιδιών στα Δημοτικά Σχολεία του Αγρινίου, προσέφερε ο Παναιτωλικός. Η διάθεσή τους θα γίνει μέσω της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ο Παναιτωλικός ως Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος είναι πάντα κοντά στη νεολαία, τους μαθητές και τα Σχολεία. Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και των προβλημάτων που δημιουργεί στην εκπαιδευτική κοινότητα, αποφάσισε να προσφέρει 170 μπάλες ποδοσφαίρου Givova για τις ανάγκες άθλησης των παιδιών στα Δημοτικά Σχολεία του Αγρινίου. Η διάθεσή τους θα γίνει μέσω της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αγρινίου.

Η παράδοση του υλικού έγινε πριν τη σημερινή προπόνηση από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Θωμάς Σπύρου αναφέρθηκε στη συμπόρευση Παναιτωλικού – Εκπαίδευσης και την ειλικρινή διάθεση της ομάδας να στηρίξει τα Σχολεία. Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Χρήστος Ζαρκαβέλης ευχαρίστησε για την προσφορά που κάνει ευχάριστη και δημιουργική την αθλητική σχολική τους ημέρα.

Εκ μέρους των Εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο Σπύρος Αδάμης ευχαρίστησε για την κίνηση που γίνεται σε μια περίοδο που τα Σχολεία στερούνται αθλητικού υλικού.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος