Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Μήνυμα για καθαρότερο Αγρίνιο ενόψει Πάσχα

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Αγρινίου και ο Εμπορικός Σύλλογος καλούν τους επαγγελματίες, αλλά και τους δημότες σε μια «Συμμαχία για ένα καθαρότερο Αγρίνιο» ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Το τμήμα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αγρινίου ενημερώνει, ότι στο εμπορικό κέντρο της πόλης του Αγρινίου θα εκτελείται καθημερινά (εκτός Κυριακής) και ώρες από 14.00 έως 17.30, δρομολόγιο αποκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών.

Παρακαλούνται οι επαγγελματίες να τοποθετούν πεπιεσμένα τα χαρτοκιβώτια στους μπλε κάδους ανακύκλωσης, στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για τη διατήρηση της καθαριότητας και την αποφυγή πυρκαγιάς. ιδιαίτερα κατά τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, όπου η λειτουργία των καταστημάτων είναι συνεχής και αυξάνεται ο όγκος των απορριμμάτων.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ανδρέας Καλαμπαλίκης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ.Παναγιώτης Μπεσίνης “ευχαριστούν εκ των προτέρων για τη συνεργασία και εύχονται σε όλους καλό Πάσχα”.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: