Μεσολόγγι: Σύσκεψη για τις Εορτές Εξόδου

Λύρος: «Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για κάθε εξέλιξη»

Έτοιμος να διοργανώσει τις ετήσιες Εορτές Εξόδου είναι ο Δήμος Μεσολογγίου, σύμφωνα πάντα με το τι θα επιτρέψουν οι υγειονομικές αρχές. Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο με την συμμετοχή του Pροέδρου Γεώργιου Σωτηρακόπουλου και του μέλους Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Λιάνας Καραγιάννη, του Τελετάρχη Ασημάκη Γιώτη και υπηρεσιακών εκπροσώπων.

Όπως επισημάνθηκε, η «τεχνογνωσία» των Εορτών Εξόδου και τα χρόνια εμπειρίας όσων διαχειρίζονται την διοργάνωσή τους, μπορούν να εξασφαλίσουν την επιτυχία τόσο του διαδικαστικού μέρους κατά το τελευταίο διήμερο (Σάββατο του Λαζάρου – Κυριακή των Βαΐων), όσο και του ευρύτερου πλαισίου λειτουργίας, το οποίο αφορά τις συνοδευτικές εκδηλώσεις.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν έως αυτή τη στιγμή, η εξέλιξη της πανδημίας θα είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας που θα κρίνει και πάλι την τελική μορφή των εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος σημείωσε σχετικά: «Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για κάθε εξέλιξη, η οποία αναπόφευκτα και φέτος θα κριθεί από την πορεία της νόσου covid-19. Αισιοδοξούμε κι ελπίζουμε πως ο συνολικός μας σχεδιασμός που φέτος είναι πολύ ανώτερος ποιοτικά, θα υλοποιηθεί».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος