Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Με μεγάλη συμμετοχή τα αποκριάτικα πάρτι των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στον Δήμο Αγρινίου

Κοινοποίηση

Νέα πάρτι την ερχόμενη Παρασκευή και την Κυριακή

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν, τις προηγούμενες ημέρες, τα πρώτα αποκριάτικα πάρτι των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών (ΔΠΣ) του Δήμου Αγρινίου. Τις εκδηλώσεις συνδιοργάνωσε ο Δήμος με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών, το τμήμα Βρεφονηπιοκόμων του ΔΙΕΚ Αγρινίου και την Θεατρολόγο Πασχαλία Βαφειάδου, η οποία ήταν και η υπεύθυνη.

Έγιναν αποκριάτικα πάρτι την Παρασκευή (8/3) στο Δημοτικό Σχολείο Στράτου από τους ΔΠΣ Στράτου, Λεπενούς, Μεγάλης Χώρας και Αγγελοκάστρου. Την Κυριακή (10/3) το πρωί, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά, από τον 1ο, 2ο και 5ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό και το απόγευμα, στην αίθουσα Κοινότητας Παναιτωλίου, από τους ΔΠΣ Παναιτωλίου, Καινούργιου και Παραβόλας.

Παρόντες ήταν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανδρέας Σκαρτσάρης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγρινίου Κωνσταντίνος Μποκόρος και το μέλος της Κοινότητας Αγρινίου Βίκυ Κελεπούρη.

Επόμενο ραντεβού για τους μικρούς φίλους η ερχόμενη Παρασκευή 15/3 και Κυριακή 17/3.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: