Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Με επιτυχία το bazaar της “Γελαστής Πολιτείας”

Κοινοποίηση

Εκτέθηκαν χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών του Κέντρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Bazaar του Κ.Δ.Α.Π.με Α. του Δήμου Αγρινίου “Η Γελαστή Πολιτεία”, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων.

Το bazaar έγινε στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και εκτέθηκαν χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών του.

Τον χώρο του παζαριού επισκέφτηκαν μαθητές από το 11ο Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο “Μαρία Δημάδη”, το Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα, το κέντρο διημέρευσης “Ηλιαχτίδα”, καθώς και εκπρόσωποι από το Κέντρο Πρόληψης “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”, τη Δημοτική Αστυνομία, τα ΚΑΠΗ Καινουρίου και πλήθος κόσμου.

“Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών μας για ίσες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα προς όλους.
Ευχόμαστε στους συμπολίτες μας Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η “Γελαστή Πολιτεία”.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: