Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Μαθητές του ΔΙΕΚ Αγρινίου επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της Agrino

Κοινοποίηση

Οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας» του Δ.ΙΕΚ Αγρινίου, στο πλαίσιο του μαθήματος “Αρχές Διατροφής ΙΙ”, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 το εργοστάσιο της Agrino της επιχείρησης «ΕΥ.ΓΕ. Πιστιόλας Α.Ε.», στο Αγρίνιο.

Οι καταρτιζόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του εργοστασίου (αποθήκες, παραγωγή, ποιοτικός έλεγχος κλπ) από το στέλεχος της επιχείρησης κ. Κίτσο Γεώργιο και την Τεχνολόγο Τροφίμων της εταιρείας κ. Χαντζάρα Δήμητρα κι ενημερώθηκαν σχετικά με τις ποικιλίες ρυζιού και οσπρίων, τη θρεπτική τους αξία, την παραγωγή και την αξιοποίησή τους.

Αξιοσημείωτη ήταν και η αναφορά στην εκμετάλλευση των αποβλήτων τα οποία η εταιρεία διαχειρίζεται προς όφελός της. Έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον από τους καταρτιζόμενους, οι οποίοι έθεσαν τα ερωτήματά τους, ενώ η επιχείρηση πρόσφερε προϊόντα της εταιρείας σ’ αυτούς.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη οργανώθηκε και συντονίστηκε από την εκπαιδεύτρια του μαθήματος κ. Μαίρη Λυμπέρη, Διαιτολόγο – Διατροφολόγο.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: