Λεωφορείο από το Αγρίνιο για την Παιδική Εξοχή Μπούκας

Την Δευτέρα 1 Αυγούστου

Δωρεάν λεωφορείο για μετακίνηση από το Αγρίνιο στην Παιδική Εξοχή Μπούκας διαθέτει το ΔΣ της κατασκήνωσης για την τρίτη κατασκηνωτική περίοδο (Έναρξη 1η Αυγούστου 2022 – κορίτσια 6-16 ετών). Θ’ αναχωρήσει στις 6:30 την Δευτέρα 1 Αυγούστου από τον παλιό σταθμό του τραίνου. Στο σημείο θα παραβρίσκεται υπεύθυνος συνοδός για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων κατά την επιβίβαση, μετακίνηση και αποβίβαση των κατασκηνωτών. Κατά την μετακίνηση των κατασκηνωτών απαιτείται υποχρεωτικά η χρήση μάσκας!

Οι κατασκηνωτές, κατά την προσέλευσή τους στην κατασκήνωση, υποχρεούνται να διαθέτουν και να επιδεικνύουν στον υπεύθυνο της κατασκήνωσης, βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος ταχείας δοκιμασίας ανίχνευσης αντιγόνου του ιού SARS-CoV-2 (rapid-test) που θα έχει πραγματοποιηθεί 24-48 ώρες πριν την προσέλευση.

Τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση θα πρέπει πριν την προσέλευσή τους να έχουν ελεγχθεί για πυρετό ή και άλλα συμπτώματα τα οποία παραπέμπουν σε λοίμωξη σχετική με COVID-19.

Το επισκεπτήριο επιτρέπεται μια φορά την εβδομάδα. Μπορούν να επισκέπτονται και οι δύο γονείς το παιδί, αλλά απαραίτητα με χρήση μάσκας υψηλής προστασίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας κατασκήνωσης: 2642051337

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος