Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Μεσολογγίου μέχρι την Τετάρτη 12 Μαϊου

Κοινοποίηση

Η έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού έφερε τελικώς «λουκέτο» στα σχολεία της περιοχής – Επανεκτίμηση της κατάστασης την Τετάρτη

Κλειστά θα παραμείνουν μέχρι την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 τα σχολεία του Δήμου Μεσολογγίου, μετά από την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού που υπάρχει στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες κι έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Κώστα Λύρου. Η απόφαση περιλαμβάνει όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και τα ειδικά σχολεία του Δήμου. Με την υπ’ αριθμ. 613/2021 απόφαση του Δημάρχου, όπου λαμβάνονται υπ’ όψιν το ΦΕΚ της 8ης Μαΐου, οι διατυπωμένες απόψεις αρμοδίων εκπροσώπων φορέων όπως της Διοίκησης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας, της εκπαιδευτικής κοινότητας και της εισήγησης του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, αποφασίζεται η διακοπή των μαθημάτων των σχολείων έως την Τετάρτη οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης.

«Ο Δήμος και η Επιτροπή Υγείας από την προηγούμενη εβδομάδα και συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα εισηγήθηκαν την αναστολή του ανοίγματος των σχολείων. Μπρος στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και την διασπορά που είναι μεγάλη ακόμη και στην εκπαιδευτική κοινότητα με στάση ευθύνης αποφασίσαμε να μην ανοίξουν τα σχολεία μέχρι την Τετάρτη. Η υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών πρέπει να προασπιστεί. Καλώ όλους τους συνδημότες να επιδείξουν την μέγιστη δυνατή προσοχή», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Λύρος.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: