Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Κλείνει η αγορά στο Μεσολόγγι για το Πρωτοδικείο – Οι έμποροι στην συγκέντρωση της Παρασκευής

Τι αποφάσισε ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλλογος Μεσολογγίου

Κοινοποίηση

Σε έκτακτη συνεδρίασή του, το Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου (ΕΣΜΕΣ) αποφάσισε τη συμμετοχή των εμπόρων και επιχειρηματιών της πόλης στην κινητοποίηση κατά της επιχειρούμενης – βάσει του σχεδίου Νόμου για το νέο δικαστικό χάρτη της χώρας – υποβάθμισης και εν τέλει κατάργησης του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΕΣΜΕΣ καλεί τους εμπόρους να κλείσουν τις επιχειρήσεις και τα καταστήματά τους την προσεχή Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024, από τις 11:45 ως τις 14:00 και να δώσουν μαζικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, αλλά και στη συμβολική πορεία προς την Πύλη που θ’ ακολουθήσει.

«Είναι υποχρέωση όλων μας να στείλουμε ένα δυναμικό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους βουλευτές, διεκδικώντας το αυτονόητο: η έδρα του Κεντρικού Πρωτοδικείου της Αιτωλοακαρνανίας να παραμείνει εκεί που δικαιωματικά ανήκει, στην πρωτεύουσα του νομού, Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου», σημειώνει ο ΕΣΜΕΣ σε ανακοίνωσή του.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: