Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας: Υποβολή υποψηφιοτήτων

Κοινοποίηση

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας ανακοίνωσε ότι έχει ανοίξει στο https://psifodeltia.kinimaallagis.gr, ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή βιογραφικών για τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής.

“Η μεγάλη και σπουδαία για τον τόπο προσπάθεια ανασυγκρότησης του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου συνεχίζεται αδιάκοπα με το Κίνημα Αλλαγής να προχωρά μπροστά με ενότητα και με τη δύναμη που δίνει η ισχυρή θέληση των προοδευτικών πολιτών” αναφέρει το ΚΙΝ.ΑΛ. και υπογραμμίζει: “Ο ρόλος μας οφείλει να είναι διακριτός με αυτόνομο λόγο και στρατηγικός στόχος μας πρέπει να είναι η μεγάλη Πολιτική Αλλαγή και η ανάδειξη του Κινήματός μας σε δίκαιο Πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας, που θα αποτελέσει ταυτόχρονα δυναμική απάντηση στη συντηρητική επιλογή ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.”

Η Νομαρχιακή Επιτροπή κλείνει την ανακοίνωσή της σημειώνοντας: “Απέναντι στις διχαστικές πολιτικές εμείς απαντάμε με ένα ξεκάθαρο προγραμματικό πλαίσιο αποτελεσματικών λύσεων στα μεγάλα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων”.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: