Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Καζαντζής: «Ας παραμερίσουμε το Εγώ μας και ας προτάξουμε το Εμείς»

Κοινοποίηση

Κάλεσμα Καζαντζή: «Ανάλογα με τις δυνάμεις του ο καθένας, να συνεισφέρουμε στον κοινό αγώνα»

Κάλεσμα στους δημότες του Δήμου Αγρινίου απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Νίκος Καζαντζής, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ο τόπος μας αξίζει». Ο κ. Καζαντζής ζητά να παραμερίσουμε το Εγώ μας και να προτάξουμε το Εμείς σε αυτές τις δύσκολες μέρες. «Καλούμε όλους τους συνδημότες μας και όσους νοιάζονται για τον Δήμο Αγρινίου, ανάλογα με τις δυνάμεις του ο καθένας, να συνεισφέρουν στον κοινό αγώνα», λέει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης.

Η ανακοίνωση:

«Η παράταξή μας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ», συγχαίρει όλους τους επιχειρηματίες και εν γένει όλους τους συμπολίτες μας, που έχουν συνδράμει είτε υλικά είτε προσωπικά, στην συγκέντρωση αγαθών, που προορίζονται για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου αλλά και τις διοικήσεις τους (αιρετούς και υπαλλήλους) για τον αγώνα που κάνουν με αυταπάρνηση και υπέρβαση, ώστε να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος δικαιούχος.

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας και όσους νοιάζονται για τον Δήμο Αγρινίου, ανάλογα με τις δυνάμεις του ο καθένας, να συνεισφέρουν στον κοινό αγώνα ώστε να μην υπάρξει, τούτες τις ημέρες και υπό αυτήν την συγκυρία, ούτε ένας συνάνθρωπός μας, που έχει ανάγκη, αβοήθητος και μόνος.

Ας παραμερίσουμε το Εγώ μας και ας προτάξουμε το Εμείς».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: