Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Κάλαντα στον Δήμαρχο από μαθητές και από τη Φιλαρμονική (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Κάλαντα στο Δημαρχείο

Τα κάλαντα από τους μαθητές της Ε΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου άκουσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, το πρωί της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου. Οι μαθητές, αφού έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, έδωσαν στον Δήμαρχο μια κάρτα με ευχές για Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Κάλαντα από τη Φιλαρμονική

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν και μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αγρινίου στο Δημαρχείο Αγρινίου, το πρωί της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε στους μουσικούς και τον Διευθυντή Βασίλη Κονίδα Καλά Χριστούγεννα με υγεία και οικογενειακή ευτυχία: “Εύχομαι αγάπη και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας και αισιοδοξία για το μέλλον. Ας γιορτάσουμε τη Γέννηση του Χριστού εμβαθύνοντας στο πραγματικό μήνυμα των ημερών που είναι ένα μήνυμα αγάπης, ειρήνης και αδερφοσύνης. Χρόνια Πολλά”.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: