«Η χαμένη κόρη» στο «Ελληνίς»

Νέα ταινία στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη

Ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Ελληνίς», από την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 έως και την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022, θα προβάλλει την ταινία «Η χαμένη κόρη», στις 21:30.

Η Leda απολαμβάνει τις μοναχικές της διακοπές της στις Σπέτσες, όταν αρχίζει να εμπλέκεται με μια νέα μητέρα και την κόρη της ενώ τις παρακολουθεί να παραθερίζουν κοντά της στην παραλία. Καθώς μάνα και κόρη έχουν μια ιδιαίτερη και έντονη σχέση η Leda καταβάλλεται από τις αναμνήσεις και τα μπερδεμένα συναισθήματα τρόμου, αγάπης και έντασης της δικής της πρώιμης μητρότητας. Ένα σοκαριστικό γεγονός την αναγκάζει να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τις αντισυμβατικές επιλογές που έκανε σαν νέα μητέρα, και κυρίως τις συνέπειες αυτών των επιλογών.

Σκηνοθεσία: Μάγκι Γκίλενχαλ.
Ηθοποιοί: Ολίβια Κόλμαν, Ντακότα Τζόνσον, Τζέσι Μπάκλεϊ, Πολ Μεσκάλ, Εντ Χάρις, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Πάνος Κορώνης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Άλμπα Ρορβάχερ, Νίκος Πουρσανίδης.

Ο Κινηματογράφος λειτουργεί καθημερινά. Ώρες προβολής: 21:30.

Εισιτήρια: 6 ευρώ κανονικό, 4 ευρώ μαθητικό – φοιτητικό – ανέργων – πολυτέκνων – ΑμεΑ (με επίδειξη κάρτας). Κάθε Κυριακή και Τετάρτη με ένα εισιτήριο είσοδος για δύο άτομα.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες