Η σπαρταριστή κωμωδία «Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» με τον James Corden στο Δη.Πε.Θε. Αγρινίου

Οι κορυφαίες θεατρικές παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου της Μεγάλης Βρετανίας για πρώτη φορά στο Αγρίνιο

Τη φιλοξενία και την παρουσίαση του βραβευμένου προγράμματος του Εθνικού Θεάτρου της Μεγάλης Βρετανίας ξεκίνησε φέτος το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου και συνεχίζει με τη μαγνητοσκοπημένη παράσταση o «Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» του Carlo Goldoni. Η παράσταση θα μεταδοθεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου (21:00).

Η παρουσίαση του προγράμματος γίνεται σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα έργα του παγκόσμιου δραματολογίου.

Μια από τις πιο κεφάτες παραγωγές στην ιστορία του National Theatre The Guardian. Η σπαρταριστή σύγχρονη κωμωδία είναι βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Κάρλο Γκολντόνι, με πρωταγωνιστή τον απολαυστικό James Corden. Η σκηνοθεσία είναι του ευρηματικού Nicholas Hytner, καλλιτεχνικού διευθυντή του National Theatre.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Nicholas Hytner
Σκηνικά: Mark Thompson

Διανομή:
Gareth: David Benson
Stanley Stubbers: Oliver Chris
Ensemble: Polly Conway
Francis Henshall: James Corden
Ensemble: Jolyon Dixon
Alfie: Tom Edden
Doctor: Martyn Ellis
Ensemble: Derek Elroy
Lloyd Boateng: Trevor Laird
Pauline Clench: Claire Lams

Διάρκεια: 160 λεπτά

Εισιτήρια

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ γενική είσοδος. Κρατήσεις εισιτηρίων τις εργάσιμες ημέρες στα τηλέφωνα 26410 21158 και 46452, από τις 9:00 έως τις 13:00. Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται στο ταμείο του θεάτρου τις ημέρες των παραστάσεων από τις 20:00 έως τις 21:00. Τηλέφωνο ταμείου: 26410 56135 (ώρες ταμείου).

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος