Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Υπεγράφη σύμβαση για τον ανασχεδιασμό του Δικτύου Ύδρευσης Αγρινίου

Κοινοποίηση

Για την εκπόνηση μελέτης

Υπεγράφη την Τρίτη (6/3) μεταξύ του Δημάρχου Αγρινίου και προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Αγρινίου Γεωργίου Παπαναστασίου και του μελετητικού γραφείου “Μιχαήλ Αφτιάς – Στέφανος Λαζαρίδης & ΣΙΑ Ε.Ε.” η σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο: «Ανάπτυξη Υδραυλικού Μοντέλου για τον ανασχεδιασμό του Δικτύου Ύδρευσης Αγρινίου».

Με το έργο αυτό διασφαλίζεται η καλύτερη υδροδότηση της πόλης, καθώς μετά από πολλά χρόνια θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί πολίτες με την εξασφάλιση επαρκούς πίεσης της παροχής νερού και στους υψηλότερους ορόφους των οικοδομών καθόλη την διάρκεια του 24ωρου.

Ακόμη επιτυγχάνεται η ορθολογικοποίηση των διαφορικών πιέσεων του δικτύου με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των βλαβών. Αυτό συνεπάγεται μείωση των διαρροών του νερού και επομένως των δαπανών για αποκαταστάσεις στο δίκτυο.

Όλα αυτά τα οφέλη θα λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά, αφού θα συνδυαστούν με τις παρεμβάσεις που θα προκύψουν ως αποτέλεσμα του έργου ελέγχου των διαρροών που εκτελέστηκε από τη ΔΕΥΑ Αγρινίου. Εν κατακλείδι, η υλοποίηση του έργου θα αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα στην κατεύθυνση της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: