Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Η νέα κουλτούρα φιλοξενίας της Περιφέρειας στο 21o Forum Ανάπτυξης

Κοινοποίηση

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου

Συνεδριακή εκδήλωση με θέμα «Προς έναν αναπροσανατολισμό της κουλτούρας φιλοξενίας» διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00, στο πλαίσιο του ετήσιου διήμερου πολυσυνεδρίου «21o Forum Ανάπτυξης/Money Show Πάτρας» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στην Πάτρα.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, ο οποίος θα αναφερθεί στους στόχους και στα αποτελέσματα που έχουν οι μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες της Περιφέρειας στον τομέα του τουρισμού.

Στην ίδια εκδήλωση, για τις τουριστικές προοπτικές της Δυτικής Ελλάδας θα μιλήσουν ο Αλκιβιάδης Παναγόπουλος, Καθηγητής Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ξενοδοχειακού Ομίλου Aldemar Resorts, ο Λύσσανδρος Τσιλίδης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού (fedHATTA) και η Μαρία Ζαφειροπούλου, Phd Γεροντολόγος – Νομικός, Αναπληρώτρια Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας»

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Λαυρέντιος Βασιλειάδης Προϊστάμενος Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Διδάκτωρ Περιφερειακού Προγραμματισμού στο London School of Εconomics and Political Science.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: