Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Ημερίδες eTwinning και Scientix σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο

Κοινοποίηση

Για εκπαιδευτικούς Α/Βαθμιας και Β/Βαθμιας Εκπαίδευσης

Ημερίδες eTwinning (Σχεδιασμός ενός Ποιοτικού Συνεργατικού eTwinning έργου) και Scientix για εκπαιδευτικούς Α’ Βαθμιας και Β’ Βαθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 8 Ιουνίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου (09:00 – 11:00) και στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου (12:00 – 14:00).

Το Scientix (www.scientix.eu) προάγει και υποστηρίζει σε Ευρωπαϊκό επίπεδο τη συνεργασία μεταξύ των εκπαιδευτικών που διδάσκουν τα αντικείμενα STEM (φυσικές επιστήμες, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά), των ερευνητών στον χώρο της εκπαίδευσης, των ιθυνόντων χάραξης πολιτικών και άλλων επαγγελματιών στην εκπαίδευση των STEM.

Το eTwinning (www.etwinning.gr) – Η Κοινότητα για τα σχολεία της Ευρώπης – είναι μια σφύζουσα κοινότητα εκπαιδευτικών από όλη την Ευρώπη, όπου τα μέλη της μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλές δραστηριότητες, από συζητήσεις με συναδέλφους μέχρι την υλοποίηση συνεργατικών έργων, ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ποικίλες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης τόσο μέσω διαδικτύου όσο και διά ζώσης.

Σήμερα το eTwinning είναι ίσως το μεγαλύτερο δίκτυο εκπαιδευτικών στην ιστορία της εκπαίδευσης. Περισσότερα από 500.000 εκπαιδευτικοί σε 190.000 σχολεία έχουν εγγραφεί σε αυτό. Η καρδιά του eTwinning έγκειται σε μια πολυσύνθετη ψηφιακή πλατφόρμα, προσβάσιμη στο www.etwinning.net και διαθέσιμη σε 28 γλώσσες.

Δηλώσεις συμμετοχής

Δηλώστε συμμετοχή:

Για την ημερίδα στο Μεσολόγγι (8/6 – 9:00):
http://www.etwinning.gr/2011/events/reservations.php?id=1310

Για την ημερίδα στη Ναύπακτο (8/6 – 12:00):
http://www.etwinning.gr/2011/events/reservations.php?id=1311

Υπεύθυνος διοργάνωσης workshop: Γιωτόπουλος Γεώργιος ([email protected], [email protected]), Πρεσβευτής Δυτικής Ελλάδας.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: