Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

«Ημέρες Καριέρας» για ωφελούμενους ΤΕΒΑ της Δυτικής Ελλάδας

Κοινοποίηση

«LinkUpSkills – Ημέρες Καριέρας, Πλοηγός διασύνδεσης με την αγορά εργασίας για ωφελούμενους ΤΕΒΑ»

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με τίτλο «LinkUpSkills – Ημέρες Καριέρας, Πλοηγός διασύνδεσης με την αγορά εργασίας για ωφελούμενους ΤΕΒΑ», που έγινε στις 16, 17 και 18 Μαρτίου, στο πλαίσιο διεξαγωγής του ετήσιου Συνεδρίου Περιφερειακής Ανάπτυξης RGC, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.

Περισσότεροι από 140 ωφελούμενοι ΤΕΒΑ, από τις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, ήρθαν σε επαφή με στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, προώθησαν το βιογραφικό τους και συμβουλεύτηκαν έμπειρους αντιπροσώπους της ΔΥΠΑ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για τη σύνταξη ενός επιτυχημένου βιογραφικού, αλλά και για συμβουλές πάνω σε τεχνικές επαγγελματικών συνεντεύξεων.

Τα περίπτερα της εκδήλωσης επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης που μετέφερε στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων την ανάγκη για πραγματική διασύνδεση και προσωπική επαφή με όσους αναζητούν εργασία και τόνισε τη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας που πραγματοποιείται πρώτη φορά σε ολόκληρη την Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Στην εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης τοποθετήθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων και Εθνικών Προγραμμάτων του ΟΠΕΚΑ Ιωάννης Πασπάλας, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Χρήστος Παπασημακόπουλος και ο Προϊστάμενος της Μονάδας Α’ του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Ευστάθιος Παπαχριστόπουλος.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: