Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Η πρώτη συνάντηση των Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων στην ΕΣΗΕΑ

Κοινοποίηση

Δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερς και τεχνικοί, που γεννήθηκαν ή κατάγονται απο την Αιτωλοακαρνανία το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 στις 12:00 το μεσημέρι, θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20 στην Αθήνα.

Σκοπός της συνάντησης η εγγραφή στο νεοσύστατο Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων και η ενημέρωση των μελών για τους σκοπούς και τις δράσεις του. Στον Σύλλογο μπορούν να εγγραφούν δημοσιογράφοι, αθλητικογράφοι της τηλεόρασης, των sites, των ραδιοφώνων, των περιοδικών, των εφημερίδων, δημοσιογράφοι από γραφεία Τύπου, φωτορεπόρτερς καθώς και τεχνικοί, που εργάζονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ή στο εξωτερικό.

Οι Αιτωλοακαρνάνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν τα θέματα, τα προβλήματα,τις δυνατότητες και τον πολιτισμό της ιδιαίτερης Πατρίδας τους, μακριά από πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες.

-Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ
Αντιπρόεδρος: ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΑΚΑΝΙΚΑΣ
Γενικός Γραμματέας ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ
Οργανωτικός Γραμματέας ΡΑΝΙΑ ΤΡΑΓΟΜΑΛΛΟΥ
Ταμίας ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ
Αναπληρωτής Ταμίας ΚΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Μέλη ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΛΑΜΑΓΚΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΚΑΣ

-Εξελεγκτική Επιτροπή

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΦΕΝΤΗΣ

-Υπεύθυνη Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

EMAIL επικοινωνίας: [email protected]

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: