Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Η ΕΛΕΠΑΠ συμμετείχε στο «Τρέχω- Βαδίζω-Ποδηλατώ» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Με 50 περίπου συμμετέχοντες

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου συμμετείχε στην μεγάλη δράση «Τρέχω- Βαδίζω-Ποδηλατώ» την Κυριακή 21/10/2018 που διοργάνωσε η Γ.Ε.Α. Αγρινίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Δήμος Αγρινίου.

Πενήντα περίπου συμμετέχοντες, τα παιδιά, οι γονείς, το προσωπικό, μέλη της Τ.Δ.Ε., φίλοι και υποστηρικτές της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου βάδισαν τη διαδρομή των χιλίων μέτρων περίπου, ξεκινώντας από το Δικαστικό Μέγαρο μέχρι την πλατεία Δημοκρατίας.

Όλη η διαδικασία έδωσε δύναμη και χαρά σε παιδιά και γονείς, όταν, φτάνοντας στον τερματισμό, η ομάδα απέσπασε πολλά χειροκροτήματα, φορώντας τις μπλούζες με τον λογότυπο της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή συγχαίρει όλους όσους οργάνωσαν και στήριξαν τη Δράση, την Γ.Ε.Α. Αγρινίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Αγρινίου και όλους τους αθλητές, ποδηλάτες και εθελοντές διότι η πρόσκληση σας για συμμετοχή και της ΕΛΕΠΑΠ έδειξε σε όλη την κοινωνία ότι «όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στη ζωή».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: