Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Γενικές συνελεύσεις του ΚΙΝΑΛ σε Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Αστακό και Βόνιτσα

Κοινοποίηση

Συζήτηση για την οργάνωση και τη διαδικασία των εκλογών των Συντονιστικών Γραμματειών

Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκαν με ικανοποιητική συμμετοχή και επιτυχία Γενικές Συνελεύσεις των μελών του Κινήματος Αλλαγής με την παρουσία μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής στο Μεσολόγγι, στη Ναύπακτο και στον Αστακό.

Η σχετική συνέλευση στο Θέρμο αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη συνέλευση στη Βόνιτσα.

Στις συνελεύσεις συζητήθηκε πρωτίστως το ζήτημα της οργάνωσης και της διαδικασίας εκλογών Συντονιστικών Γραμματειών των Δημοτικών Οργανώσεων της Αιτωλοακαρνανίας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 από τις 8.00 έως τις 20.00 και ορίστηκαν τα μέλη των 3μελών Εφορευτικών Επιτροπών, ενώ ακολούθησε γενικότερη πολιτική συζήτηση και κατατέθηκαν οι πρώτες αιτήσεις υποψηφιοτήτων.

Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για όσους επιθυμούν λήγει την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 10 το βράδυ. Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων υποβάλλονται στα μέλη της Ν.Ε.

Ανοικτή Νομαρχιακή Συνέλευση μελών στο Αγρίνιο

Σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί και η ανοικτή Νομαρχιακή Συνέλευση μελών στο Αγρίνιο, στο ΙMPERIAL HOTEL, με κεντρική ομιλήτρια την πρώην Υπουργό Κατερίνα Μπατζελή.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: