Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Φιλοτελική και Συλλεκτική έκθεση διοργανώνει ο Δήμος Θέρμου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Κοινοποίηση

Τα εγκαίνια της 1ης Φιλοτελικής και Συλλεκτικής έκθεσης Θέρμου που διοργανώνει ο Δήμος Θέρμου από 18 έως 25 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Αυγούστου και ώρα 20:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Θέρμου.

Η έκθεση που εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, θα φιλοξενεί εκθέτες και εκθέματα που αφορούν θεματικές συλλογές ελληνικών και ξένων εκδόσεων γραμματοσήμων, φακέλους πρώτης ημέρας κυκλοφορίας, καρτ ποστάλ, φιλοτελικές εκδόσεις για τον Άγιο Κοσμά, συλλογές ελληνικών χαρτονομισμάτων και νομισμάτων. Χαρακτηρίζεται δε ως γεγονός για την πόλη του Θέρμου και φιλοδοξία της Δημοτικής Αρχής είναι να εξελιχθεί σε θεσμό.

Ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας αναφερόμενος στην διοργάνωση της έκθεσης ανέφερε τα εξής: “Είναι μία προσπάθεια του δήμου μας, να επικοινωνήσει στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο της πόλης μας και ιδιαίτερα στους μαθητές, την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου και της πατρίδας μας. Τα Γραμματόσημα και ο Φιλοτελισμός προσφέρουν ποικιλόμορφες γνώσεις, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τον αρχαιολογικό, θρησκευτικό, ή φυσικό πλούτο της περιοχής μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Θερμά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες εκθέτες. Ευχαριστούμε επίσης τα Ελληνικά Ταχυδρομεία που για μία ακόμη φορά τιμούν το Θέρμο, υποστηρίζοντας την έκθεση με την έκδοση Συλλεκτικού γραμματοσήμου, σφραγίδας και ειδικού αναμνηστικού φακέλου. Καλούμε όλους τους Θέρμιους και τους επισκέπτες, που θα βρεθούν τις όμορφες και εορταστικές αυτές μέρες στο Θέρμο, να επισκεφτούν την μοναδική για τον τόπο μας έκθεση“.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: