Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Επιστολή Κατσιφάρα στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος

Κοινοποίηση

“Ανησυχούμε από αλλεπάλληλες πυρκαγιές στο ίδιο γεωγραφικό σημείο” σημειώνει ο Περιφερειάρχης

Επιστολή στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Ματθαιόπουλο εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές σε συγκεκριμένες περιοχές του νομού Ηλείας, απέστειλε την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, μεταφέροντας παράλληλα και τον φόβο των κατοίκων.

Όπως σημειώνει στην επιστολή του ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στο Γεράκι, την Ανάληψη και την Δαφνιώτισσα της Π.Ε. Ηλείας, με σχεδόν ανεξάρτητες εστίες, έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, αλλά και περιουσίες πολιτών.

Ο κ. Κατσιφάρας ζητά να διερευνηθούν τα αίτια «λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό της περιοχής και τις δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια μελλοντική φωτιά, αν δεν κατασταλεί σε πρώτο χρόνο ή αν οι καιρικές συνθήκες καταστήσουν δυσκολότερο το έργο της κατάσβεσης».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: