Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Επεισόδιο σε λεωφορείο ΚΤΕΛ της γραμμής Αθήνα-Αγρίνιο

Κοινοποίηση

Επεισόδιο μεταξύ των επιβατών ενός λεωφορείου του ΚΤΕΛ, που έκανε τη γραμμή Αθήνα-Αγρίνιο, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/11), σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr. Επιβάτης του λεωφορείου, λοιπόν, επιτέθηκε ξαφνικά στον διπλανό του και στη συνέχεια έσπρωξε μια γυναίκα που βρισκόταν σε μπροστινή θέση. Ο οδηγός του λεωφορείου αντιλήφθηκε το επεισόδιο και αντέδρασε ψύχραιμα, ακινητοποιώντας το λεωφορείο στην περιοχή του Ξυλοκάστρου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τον άνδρα που δημιούργησε το επεισόδιο, ενώ οι επιβάτες του λεωφορείου σημείωναν χαρακτηριστικά ότι ο άντρας είχε  περίεργη συμπεριφορά καθόλη τη διάρκεια του δρομολογίου, πριν καν προκαλέσει την αναστάτωση. Για να ξεκινήσει ξανά το λεωφορείο χρειάστηκε περίπου μισή ώρα, ενώ όπως είναι φυσικό προκλήθηκε μικρή ένταση.

Να σημειωθεί πως όλοι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και μετά την μικρή τους περιπέτεια, το λεωφορείο συνέχισε για Αγρίνιο…

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: