Εντυπωσιακές επιδόσεις ξανά για αθλητές στίβου της ΓΕΑ

Διακρίσεις για αθλητές της ΓΕΑ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου

«Με το δεξί» ξεκίνησαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι αθλητές της ομάδας στίβου της ΓΕΑ στους αναπτυξιακούς αγώνες ανωμάλου δρόμου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στο Πάρκο Αγυιάς της Πάτρας, έγιναν οι ετήσιοι αγώνες ανωμάλου δρόμου με τη συμμετοχή αθλητών από σωματεία της Δυτικής Ελλάδας της Πελοποννήσου, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου.

Οι δρομείς αντοχής της ΓΕΑ εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους, την αγωνιστικότητα και την γενικότερη παρουσία που είχαν σαν ομάδα.

Στα 6000μ. των εφήβων ο Νίκος Σταμούλης επικράτησε με αρκετή διαφορά από τους αντιπάλους του.


Στα 1000μ. των παμπαίδων Β΄ ο Παναγιώτης Τουφεκούλας ήταν νικητής και δεύτερος τερμάτισε ο Παναγιώτης Ντούλιας. Στον ίδιο αγώνα ο Στράτος Σκούλος κατέλαβε την 18η θέση.

Στα 2000μ. παγκορασίδων Α΄ η Χαριτίνη Καραχρήστου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και η Χριστίνα Σκεπετάρη το χάλκινο. Επίσης στην πέμπτη θέση ήταν η Άννα Δρόσου και στην 8η η Αναστασία Αλέστα.

Στα 2000μ. παμπαίδων Α΄ ο Γιάννης Ματσούκας τερμάτισε πέμπτος και στα 4000μ. Παίδων ο Κωνσταντίνος Τέγας 15ος.

Στα 1000μ. παγκορασίδων Β΄ η Ναταλία Ράβδου πήρε την ένατη θέση, η Χριστίνα Τσίγκα την 11η και η Ελένη Διαμαντοπούλου την 16η.

Στα 3000μ. Κορασίδων η Δανάη Κομπορόζου τερμάτισε στη δέκατη θέση και 500μ. μίνι κοριτσιών η Ιωάννα Ποσονίδη ήταν στην πέμπτη θέση.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος