Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ενημέρωση του Δήμου Αγρινίου για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Κοινοποίηση

Διανομή ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής από 23 έως 29 Σεπτεμβρίου

Από την Πέμπτη 23 έως και την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί διανομή σε είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» του Δήμου Αγρινίου, της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία Γονέων και Φίλων «Ηλιαχτίδα», σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου.

Οι δικαιούχοι έχουν ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα (sms) στα κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουν δηλώσει στην αίτησή τους. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Ηρακλείτου 1 & Αναπαύσεως):

  • Από Πέμπτη 23/9/2021 έως και Παρασκευή 24/9/2021, 9:00-14:00.
  • Από Δευτέρα 27/9/2021 έως και Τετάρτη 29/9/2021, 9:00-14:00.

Για την διαδικασία των διανομών:

  • Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα που αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (sms) που τους έχει αποσταλεί.
  • Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ του και την αστυνομική του ταυτότητα.
  • Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που θα φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.
  • Οι δικαιούχοι καλούνται να μεριμνήσουν για την παραλαβή και μεταφορά των προϊόντων απ’ τον χώρο του Παντοπωλείου, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας των διανομών.
  • Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της covid-19, παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Η Διεύθυνση τηρεί όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας covid-19, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2641025392.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: