Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΑΛΦΑ 93 (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της έκανε η ΑΛΦΑ 93 το βράδυ της Δευτέρας, 1 Φεβρουαρίου 2016, στο Studio Πιθάρι στο Αγρίνιο. Παρόντες ήταν όλα τα μέλη του ΔΣ, ο προπονητής της ομάδας και όλοι οι παίκτες του αντρικού τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου.

Την κοπή της πίτας έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Σβίγγος, ενώ το τυχερό φλουρί κέρδισε ο Χρήστος Στραβοδήμος, που πήρε δώρο ένα tablet, ευγενική προσφορά των καταστημάτων Γερμανός. Πριν την κοπή της πίτας, η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε δείπνο στους παίκτες της ομάδας, μοιράζοντας ευχές για “καλή χρονιά με υγεία και σωστή αγωνιστική συμπεριφορά”.

Η διοίκηση της ΑΛΦΑ 93, μετά το τέλος της εκδήλωσης, ευχαρίστησε το Studio Πιθάρι για την άψογη φιλοξενία, ενώ ο κ. Γιώργος Λάμπρης ευχήθηκε με τη σειρά του “υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας για το 2016”.

Δείτε φωτογραφίες:

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: