Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Έκκληση του Δήμου Αγρινίου για καθαρισμό οικοπέδων

Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς κατά την αντιπυρική περίοδο

Κοινοποίηση

Έκκληση στους Δημότες του απευθύνει ο Δήμος Αγρινίου, ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες αποψίλωσης και απομάκρυνσης τυχόν εύφλεκτων υλικών και σκουπιδιών για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς κατά την αντιπυρική περίοδο, η οποία καθορίζεται από την 1η Μαΐου μέχρι την 31η Οκτωβρίου.

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Περιβάλλοντος – Τμήμα Πολιτικής Προστασίας καλεί τους  ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αγρινίου και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από οικισμούς, να καθαρίσουν άμεσα τους χώρους τους.

Ο Δήμος μάλιστα προειδοποιεί με πρόστιμα, αφού “σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα προχωρήσει στον αυτεπάγγελτο καθαρισμό των εκτάσεων με επιβολή προστίμου στους ιδιοκτήτες και παράλληλη υποβολή μήνυσης για το αδίκημα του άρθρου 433 του Ποινικού Κώδικα”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: