Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Εκδήλωση τιμής στον αδελφοποιημένο Δήμο Ανατολικής Μάνης (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Με εκδήλωση τιμής στον αδελφοποιημένο δήμος Ανατολικής Μάνης η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Αριστείδη Καβάγια, συνεχίσθηκαν την Πέμπτη (21/4) οι εκδηλώσεις των Εορτών Εξόδου, στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Τους Δημάρχους Ανατολικής Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο και Μόρφου Χαράλαμπο Πίττα, καλωσόρισε ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ενώ αμέσως μετά ο Πρόεδρος Αγ. Κότσαλος ανέγνωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου και με ομιλία του αναφέρθηκε στο πολύτιμο έργο που προσέφερε ο Αριστείδης Καβάγιας στον τομέα του Πολιτισμού και των Γραμμάτων.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα κοινά αισθήματα σεβασμού, συνεργασίας και ισχυρής φιλίας που συνδέουν τους Δήμους Μεσολογγίου και Ανατολικής Μάνης, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι η διατήρηση και ανάπτυξη των δεσμών αυτών, επιβάλλεται από ιστορικούς και συνειδησιακούς λόγους.

Ο Νίκος Καραπάνος μιλώντας για τον Αριστείδη Καβάγια, χαρακτήρισε το έργο του «κατάθεση ψυχής», ενώ επέδωσε τιμητική διάκριση στη σύζυγό του Φωτεινή Καβάγια.

Η εκδήλωση συνεχίσθηκε με ομιλία του κ. Πέτρου Ανδρεάκου και χαιρετισμό από τον κ. Χαράλαμπο Πίττα, ενώ ολοκληρώθηκε με παρουσίαση της χορογραφίας «Το Μοιρολόι της Μαυρομιχάλαινας» και επίδοση αναμνηστικών.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: