Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Εκδήλωση κατά της κακοποίησης των παιδιών από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Κοινοποίηση

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με αφορμή την 19η Νοεμβρίου Διεθνή Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών, υλοποιεί από την 1η Νοεμβρίου έως και την 19η Νοεμβρίου 2015, σε εθνικό επίπεδο εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών ενάντια στα φαινόμενα Βίας κατά των Παιδιών.

Παράλληλα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετέχει εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε διεθνή εκστρατεία ενάντια στο φαινόμενο μαζί με άλλους 63 φορείς από 38 κράτη.

Καθόλη τη διάρκεια της εκστρατείας «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

  • Πραγματοποιεί διαδραστικές παρεμβάσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης σε σχολεία α΄βάθμιας και β΄βάθμιας εκπαίδευσης
  • Διοργανώνει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών
  • Αναρτά πραγματικές ιστορίες παιδιών θυμάτων στα social media και site του Οργανισμού

Η εκστρατεία στο Αγρίνιο θα κορυφωθεί στις 19 Νοεμβρίου, όπου μαθητές ορθώνουν τοίχο ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών με τα μηνύματα τους. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και πολιτών θα πραγματοποιήσει 10:00- 12:00 δράση στη Πλατεία Δημοκρατίας μετά από παραχώρηση του Δήμου Αγρινίου και οι μαθητές θα γράψουν τα μηνύματα υποστήριξής τους σε κάθε παιδί θύμα.

Κατά τη διάρκεια της δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα παρουσιάσει τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για τα φαινόμενα της Βίας κατά των Παιδιών.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: