Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Εκδήλωση για τις εξορύξεις υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα

Κοινοποίηση

“Το περιβάλλον στη δίνη της καπιταλιστική κρίσης: Εξορύξεις Υδρογονανθράκων και η απάντηση του κινήματος”

Εκδήλωση με θέμα “Το περιβάλλον στη δίνη της καπιταλιστική κρίσης: Εξορύξεις Υδρογονανθράκων και η απάντηση του κινήματος” διοργάνωσε η Αριστερή Παρέμβαση – Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Στη συζήτηση που φιλοξένησε το Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στη Πάτρα, έδωσαν το “παρών” δημότες της Αχαΐας, μέλη φοιτητικών συλλόγων και εργατικών σωματείων.

“Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα για να ανοίξει η συζήτηση στη τοπική κοινωνία για το ζήτημα των εξορύξεων υδρογονανθράκων, για να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ενός μεγάλου κινήματος που θα πει ΟΧΙ στις εξορύξεις και στη βάρβαρη καταλήστευση του περιβάλλοντος που προωθεί η αντιδραστική αναπτυξιακή πολιτική κυβερνήσεων-ΕΕ-Κεφαλαίου” είπε στην εναρκτήρια ομιλία του ο Χρήστος Κοσίνας, περιφερειακός σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση-Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο ο Σωτήρης Λιαμπότης, μέλος της πρωτοβουλίας Θεσπρωτίας ενάντια στις εξορύξεις καθώς και ο Αλέξης Κούρτης, μέλος της πρωτοβουλίας Αθήνας ενάντια στις εξορύξεις.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: