Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Εγκαινιάζεται το νέο Λύκειο Θέρμου

Κοινοποίηση

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου

Το νέο Λύκειο Θέρμου εγκαινιάζει ο Δήμος Θέρμου, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00. Στα εγκαίνια προσκαλούν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Δήμαρχος Θέρμου Σπυρίδων Κωνσταντάρας.

Το νέο Λύκειο

Το νέο κτίριο είναι δυναμικότητας 120 μαθητών. Η ανέγερση έγινε σε οικόπεδο εντός του οικισμού του Δήμου Θέρμου, συνολικού εμβαδού 8.124,99 τ.μ..

Το κτίριο είναι διώροφο με υπόγειο και περιλαμβάνει οκτώ αίθουσες διδασκαλίας, δύο αίθουσες Πληροφορικής, εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, βιβλιοθήκη, δύο αίθουσες-εργαστήρια Ξένης Γλώσσας, εργαστήριο Αισθητικής Αγωγής, γραφεία δασκάλων, διεύθυνσης, γραμματείας & αρχείου, γραφείο Συλλόγου Γονέων, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κυλικείο καθώς και αποθηκευτικούς και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. Στον αύλειο χώρο υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ.

Το συνολικό εμβαδόν του κτιρίου είναι 2.032,60 τ.μ. περίπου τα οποία κατανέμονται σε 1844,20 τ.μ. στο ισόγειο και τον όροφο του κτιρίου και σε 188,40 τ.μ. στο υπόστεγο, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα 170 τ.μ. του υπογείου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: